Wat is de beste lengte voor een bokszak? Columns
Columns

Wat is de beste lengte voor een bokszak?

Wat is de beste lengte voor een bokszak?

Ik wil een bokszak aanschaffen, maar ben niet zeker welke lengte ik moet hebben?Ik wil een bokszak aanschaffen, maar ben niet zeker welke lengte ik moet hebben?

Als je thuis wilt sporten dan is een bokszak handig om te hebben. Deze kun je aanschaffen bij diverse winkels zowel online als op een winkeladres. Echter zijn er verschillende soorten en mate te vinden, en ben je vaak niet zeker welke je hebben moet. Zeker qua lengte kan men nog wel eens twijfelen.

Voor welk doeleinde wil je de bokszak gebruiken?

Om de lengte van de bokszak te bepalen, moet je weten waar je de bokszak voor wilt gebruiken. Ga je alleen boksen dan is een korte bokszak meer dan voldoende, ga je echter ook je traptechnieken verfijnen en loskicks uitvoeren ga dan voor een wat langere bokszak. De lengte van een bokszak die ook geschikt is voor trappen en stoten tegelijk ligt tussen de 15 en 180cm. Je kunt dan naar hartelust hoge zijwaartse trappen en low kicks uitvoeren maar ook stoten op het lichaam en hoofd uitvoeren. Overigens zijn deze ook uitermate geschikt voor kinderen en kleinere mensen.

Bokszak ophangen of aan de muur bevestigen?

De vraag komt vaak hoe kun je de bokszak het beste ophangen. Dat kan op diverse manieren aan het plafond of balk (op zolder), of via een beugel aan de muur. Als je een bokszak aan een ketting ophangt zorg dat dat je er een haak tussen heb met een draaipunt. Anders gaat de bokszak verschrikkelijk heen en weer, rolt de ketting op en draait dan weer terug. dan is het net prijsschieten. Aan de muur kan het ook via een beugel. Kies wel een goede en veranker hem goed, voor je het weet sla je deze los van de muur.

Ik wil een bokszak aanschaffen, maar ben niet zeker welke lengte ik moet hebben?Harde of zachte bokszaken en waar te koop?

De keuze voor een harde of zachte ligt bij jezelf. Let op de harde bokszakken zijn top om bijvoorbeeld je schenen te harden. Deze wegen ook zwaarder natuurlijk, de zachte zijn voor de beginnende vechtsporter geschikt. Persoonlijk raden wij Force One aan om je vechtsport artikelen bij te kopen. Goede service, snel verzending en bovenal eerlijk en goed advies. Ook hebben zij een fysieke winkel dat is altijd prettig. een echt no nonsense bedrijf met jarenlange ervaring in de vechtsport.

Koop je bokszakken bij Force One

Bij force One hebben zij het eigen merk Force One maar ook een staande bokszak die ideaal is in de garage of eventueel huiskamer van het merk Fairtex deze worden wereldwijd gebruikt . Ga naar de webshop van Force One als je iets bestellen wilt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws