Hoe lang zal Rico Verhoeven nog GLORY wereldkampioen kunnen blijven? - Vechtsport Info
Home / Columns / Hoe lang zal Rico Verhoeven nog GLORY wereldkampioen kunnen blijven?

Hoe lang zal Rico Verhoeven nog GLORY wereldkampioen kunnen blijven?

Nog steeds ongeslagen als GLORY wereldkampioen kickboksen en er lijkt geen einde aan te komen, Rico Verhoeven is heer en meester in de ring, maar hoe lang nog? De ruif met uitdagers lijkt aardig leeg, maar toch staan er talenten op die Verhoeven wel zien zitten als tegenstander om te verslaan.

Snel einde

Neem een D’Angelo Marshall, tot nu toe een kickbokser die een beetje onder de radar bleef, echter treed hij steeds meer naar buiten en heeft zijn pijlen blijkbaar op Verhoeven gericht. In zijn partij afgelopen weekend tijdens GLORY 56 verraste hij vriend en vijand door snel een einde te maken aan zijn partij met Antonio Dvorak. Echter om tot aan Verhoeven te geraken zal hij nog een paar hordes moeten nemen.

Column: Nederland mag oprecht trots zijn op Rico Verhoeven

Jamal Ben Saddik

In zijn weg staat een Jamal Ben Saddik; “Ik weet dat ik hem kan verslaan, maar het zou een uitdaging zijn”, zei Marshall op het YouTube-kanaal van GLORY na zijn eerste rondestop vrijdag bij Glory 56. “Het zou een echt gevecht zijn. Hij komt altijd om te vechten. Hij is een agressieve vechter en dat vind ik leuk. ” En inderdaad in zijn partij tegen Rico Verhoeven liet Ben Saddik de wereld even schrikken toen hij Verhoeven even van zijn stuk leek te brengen, een ieder keek met ingehouden adem wat er zou gebeuren.

Guto Inocente

Verhoeven vecht in september op GLORY 59 in Amsterdam, zijn tegenstander is nog niet bekend gemaakt maar verwacht wordt dat dit snel zal gebeuren. Als tegenstander voor Verhoeven op GLORY 59 wordt Guto Inocente als kandidaat genoemd deze Braziliaanse zwaargewicht, traint zich de afgelopen maanden een slag in de rondte, dat moet ook wel, want mocht hij tegenover Verhoeven komen te staan wordt dat geen walk in the park.

Maar even terug naar Marshall, mocht het hem lukken tegen Verhoeven de ring in te gaan krijgt hij wellicht de kans om geschiedenis te schrijven. Zal de partij van Verhoeven op GLORY 59 een maatstaaf kunnen zijn? Dit niet titel gevecht wordt door velen gezien als een opwarmertje voor een partij tegen Badr Hari, waarvan men verwacht dat deze twee giganten aan het einde van het jaar tegenover elkaar kunnen staan. Wordt het voor Marshall aansluiten in de rij of…..

 

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page