Home / Columns / Het zwaargewicht kickboks gevecht wat velen willen zien!

Het zwaargewicht kickboks gevecht wat velen willen zien!

Regelmatig ziet men op social media in verschillende vechtsport community’s voorgestelde gevechten verschijnen, een van de partijen die de Revu vaak passeren is die tussen zwaargewicht wereldkampioen GLORY Rico Verhoeven en Enfusion zwaargewicht kampioen Luis Tavares. Dit zou volgens velen het zwaargewicht gevecht zijn dat de fans willen zien.

Het zwaargewicht kickboks  gevecht wat velen willen zien!

De koek raakt een beetje op in Nederland

Als je het zo eens bekijkt lijken de serieuze kandidaten die tegen Rico Verhoeven de ring in kunnen en willen aardig schaars te worden. Nu Heeft GLORY een eigen poule met zwaargewichten en waarvan recentelijk Mladen Brestovac uitverkoren is om tegen Verhoeven de ring in te gaan op 2 juni in Engeland, toch is de wassing erg dun bovendien is Brestovac geen Nederlander.

En Badr Hari dan?

Wij horen het u denken, het gevecht wat echt iedereen wil zien is toch wel die tussen Badr Hari en Rico Verhoeven, een lang verwachte rematch na hun laatste clash in Duitsland waar Badr moest opgeven door een opgelopen blessure. Geruchten worden steeds sterker dat deze partij nog wel eens sneller kan komen dan verwacht en wel in september, maar dan? Wat rest er dan nog voor Rico Verhoeven als hij hij deze partij weet te winnen? Volgens velen dus een zwaargewicht uit een andere grote organisatie zoals Enfusion, en laten wij eerlijk zijn dat kan nog weleens een zeer interessants gevecht zijn. Wilt u het ook zien?

Bekijk ook

VIDEO: Lastig ventje valt bokslegende Mike Tyson lastig

Bokslegende Mike Tyson wilde wat aandacht besteden aan zijn fans en bezocht het beroemde Venice ...

BRIEF: GLORY Kickboxing stelt vechters gerust ‘alles komt goed’

Pierre Andurand (L) en Scott Rudmann (R) Foto GLORY Na een lange stilte laat GLORY ...

Top MMA vechter ronselt GLORY vechters voor ONE Championship

Zwaargewicht MMA-vechter Arjan Bhullar probeert Glory kickboksers te rekruteren voor ONE Championship. Arjan Bhullar, die ...