Het mysterie rondom vermiste zus van bekende MMA-vechter – Vechtsport Info
Home / Columns / Het mysterie rondom vermiste zus van bekende MMA-vechter

Het mysterie rondom vermiste zus van bekende MMA-vechter

Vitor Belfort (L) met zijn vermiste zus Priscilla (R)

Vitor Belfort is inmiddels een van de meest bekende vechters binnen de UFC. Maar weinigen kennen zijn trieste verleden.

De Braziliaan Belfort die grote successen draagt nog steeds een groot verdriet met zich mee. Zijn zus Priscila Belfort verdween 15 jaar geleden spoorloos. Al die jaren is er gehoopt op haar terugkeer, maar tot op de dag van vandaag geen teken van leven.

Veel mensen vragen zich af wat er met de 29-jarige Priscila kan zijn gebeurd. Ten tijde van de verdwijning van Priscila had de jonge vrouw psychische problemen. De zus van de vechter wilde niet naar haar werk, maar ging op aandringen van haar moeder van huis.

Details

Echter keerde zij niet meer terug. Vitor gebruikte destijds zelfs bekendheid om zijn zus te vinden. Maar tot op de dag van vandaag weet niemand zeker wat er echt is gebeurd. Toch komen er na al die jaren details naar buiten die al die tijd geheim zijn gebleven.

Een aantal mannen gingen zo ver dat ze zeiden dat ze de jonge vrouw hadden ontvoerd. Nadat de familie echter om een ​​levensbewijs van de vermeende ontvoerders had gevraagd. Kwam dat bewijs echter nooit.

Vermoord of niet

Later namen vermeende mensenhandelaars contact op met de familie. Ze zeiden toen dat Priscila was vermoord door een schuld van de drugshandel van haar toenmalige vriend. Het lichaam van het meisje werd nooit gevonden.

De toenmalige vriend van Priscila ontkent dat hij een dergelijke bedreiging heeft ontvangen. Zelfs nu, zelfs vijftien jaar later, omringen nog steeds veel vragen deze zaak. Een daarvan is of Priscila is vermoord en waarom het zou zijn gebeurd.

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page