Home / Columns / GLORY KICKBOXING ZWAARGEWICHTEN: De echte knock-out koningen

GLORY KICKBOXING ZWAARGEWICHTEN: De echte knock-out koningen

Elke vechtsport organisatie heeft zo zijn uitschieters al het om gewicht divisies gaat. De GLORY fans zijn overtuigd dat de zwaargewichten regeren.

In de loop der tijden zijn er binnen het oude GLORY Kickboxing veel vechters de revue gepasseerd. De zwaargewicht divisie van de organisatie kende grote namen zoals Badr Hari, Jamal Ben Saddik, Rico Verhoeven. Nog verder terug namen als een Tyrone Spong, Daniel Ghita, Peter Aerts, Remy Bonjasky en velen meer.

Grote namen

Nu het nieuwe GLORY aankondigde met een aantal events te komen zitten de kickboks fans op het puntje van hun stoel. Welke vechters zullen er te zien zijn, komen er een aantal toernooien, en wellicht zelfs grote namen van weleer terug.

Inmiddels weten we dat er binnen GLORY naar verschillende opties wordt gekeken. Zo werd bekend dat er wellicht een nieuws soort van K-1 systeem zou kunnen komen. Hoe gaaf zou het zijn als GLORY terug komt met een knal en een paar stevige match-ups neerzet.

Knock-out koningen

De meeste kickboks fans gaan voor de knock-out, net als de vechters zelf. Vooral onder de zwaargewichten is de kans groot dat deze vallen. Echte knock-out koningen lopen er rond, die de fans graag weer terug zien.

Verwacht wordt dat er zeer binnenkort groot nieuws naar buiten komt. Scott Rudmann de CEO van het nieuwe GLORY gaf aan nog even geduld te hebben. Geruchten gaan dat er echt iets groots aankomt. Zal het geduld beloond worden?

Column bijdrage: P. Henselmans / Artwork DesignedByLevi

Bekijk ook

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Carl Thomas heeft een loodzware marathon afgelegd terwijl hij een vliegtuig voorttrok voor het goede ...

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

Denise Keilholtz (L) en Kate Jackson (R) Bellator MMA heeft een topgevecht op de rol ...

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in ...

Tekst kopiƫren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page