GLORY KICKBOXING: 'De dure vechters eruit & back to basics'
Home / Columns / GLORY KICKBOXING: ‘De dure vechters eruit & back to basics’

GLORY KICKBOXING: ‘De dure vechters eruit & back to basics’

GLORY KICKBOXING: 'Alle dure vechters eruit back to basics'

Valt GLORY Kickboxing nog te redden? Volgens een aantal experts moet het mogelijk zijn maar dan moeten wel alle dure vechters de deur uit.

GLORY Kickboxing lijkt zich een weg terug te willen vechten na een onder curatele stelling en een faillissement van de Nederlandse BV. Echter leek de nekslag afgelopen week te komen met Talpa die zonder pardon de banden verbrak.

Zonder Talpa geen uitzendingen op TV en online voor een groot publiek en ook nog eens gratis. Maar GLORY leek de knock-down niet te accepteren en klopte vervolgens bij oude uitzendpartij Ziggo op de deur. Deze zouden GLORY met open armen verwelkomen als wij de berichtgevingen mogen geloven.

Terug naar de oude basis

Maar is een nieuw verbond met Ziggo de enige redding? Volgens experts en insiders moet het roer wel om als men er nog iets van wil maken. “Als GLORY slim is zetten zij de dure vechters zoals Rico en Badr eruit, laat die naar bijvoorbeeld ONE Championship gaan,” aldus een van hen. “Gewoon van de bodem opnieuw opbouwen met nieuwe sterren en de groep die overblijft. “

Of dit ook in de lijn ligt met wat de investeerders voor ogen hebben is niet bekend. Wel dat er nagedacht wordt over een K-1 concept. Heb je daar juist niet de grote namen voor nodig is de vraag. Zal dit de kijkers, inkomsten en sponsoren trekken die men nodig heeft om te overleven.

Niks meer over

Het is een feit dat een amateur voetbal wedstrijd met de lokale Jan en Piet op het veld minder aandacht trekt dan een Champions league wedstrijd met top voetballers. Waar iedereen zo’n beetje gesproken heeft is GLORY de enige die totaal niets van zich laat horen op één persbericht na met aangekondigde events voor begin oktober.

Deze lijken echter op de tocht te staan, maar er wordt gesuggereerd dat deze naar later die maand zal verschuiven. Volle zalen zal het niet trekken doordat dit simpel niet kan vanwege de coronamaatregelen. “Juist de ticket verkoop zou de boel een beetje kunnen boosten. ” Of zal Ziggo diep in de buidel tasten en de verbintenis opnieuw aangaan?

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page