GLORY KICKBOXING: Welke vechters blijven aan boord? – Vechtsport Info
Home / Columns / GLORY KICKBOXING: Welke vechters blijven aan boord?

GLORY KICKBOXING: Welke vechters blijven aan boord?

GLORY KICKBOXING: Welke vechters blijven aan boord?

GLORY Kickboxing lijkt een flinke aderlating te hebben gedaan met het zien vertrekken van een van haar top kampioenen.

ONE FC maakte bekend Marat Grigorian te hebben binnengehaald. Marat Grigorian kan gezien worden als een van de meest succesvolle kampioenen binnen GLORY.

Zonder contract

Toch stapt hij dus nu over naar de grootste vechtsport organisatie ter wereld ONE Championship. Uit een post van Chatri Sityodtong de grote baas van ONE is af te lezen dat Grigorian zonder GLORY contract zat.

Het woord “Free Agent” is de term die gebruikt wordt voor vechters die geen contract meer hebben bij een organisatie. Het is geen geheim dat GLORY onder grote druk staat met een curatele achter de rug en het recente faillissement van de Nederlandse BV. Niet alleen Grigorian vertrok maar er gingen hem al enkele voor.

Grote namen

De vraag rijst wie is de volgende, of weet GLORY toch haar topvechters binnen te houden. Ook geen geheim is dat er ontevreden vechters zijn die in het verleden zich gepasseerd voelden. Maakt dit een stap naar een andere werkgever kleiner?

ONE is in ieder geval blij met de komst van Grigorian die zich voegt bij de reeds goed gevulde divisie van 70 kg inclusief Giorgio Petrosyan, Marat Grigorian, Sittichai Sitsongpeenong, Tayfun Ozcan.

Concurrenten

Superbon Banchamek, Samy Sana, Yodsanklai Fairtex, Davit Kiria, Andy Souwer, Petchmorrakot Petchyindee, Jonay Risco , Enriko Kehl, Jo Nattawut en vele andere wereldkampioenen vullen deze divisie.

In zijn post meldt Chatri ook dat fans maar beter zijn Facebook pagina in de gaten kunnen houden. Want er volgt nog meer groot nieuws en snel. Wie zal de volgende zijn die tekent bij ONE Championship? En van welke concurrerende organisatie?

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page