GLORY 77 groot succes, hopelijk de online ticket verkoop ook – Vechtsport Info
Home / Columns / GLORY 77 groot succes, hopelijk de online ticket verkoop ook

GLORY 77 groot succes, hopelijk de online ticket verkoop ook

GLORY 77 groot succes, hoe zit het met de online ticket verkoop

Glory had op 30 januari wellicht hun beste evenement ooit. Een geweldig viermantoernooi met Rico Verhoeven, Levi Rigters, Tarik Khbabez en Hesdy Gerges. Een fantastisch idee wat weer deed terugdenken aan de befaamde K-1 toernooien.

Alsof het nog niet genoeg was stonden er ook een aantal geweldige wereldtitel gevechten op het programma. Waaronder Vakhitov vs Pereira, Van Soest vs Pereira en de uitsmijter tussen Cedric Doumbé en Murthel Groenhart.

Dit evenement heeft de vorige online verkoop PPV ruimschoots overtroffen riep de Glory-directie euforisch na afloop van het evenement. En zelfs records gebroken. Echter, tot nu toe zijn de kijkcijfers nog niet openbaar gemaakt.

Toonaangevend

Met spanning wordt gewacht op deze informatie die moet aantonen dat er daadwerkelijk een markt is voor online-events. Als Glory 76 (Badr vs Benny) fors is overtroffen. Ligt het in de lijn der verwachting dat er weer een nieuw evenement zal worden aangekondigd.

Voorlopig houden de beleidsmakers van Glory nog de kaarten voor de borst. Echter lijkt er veel af te hangen over wat de bekendste kickboks organisatie naar buiten zal brengen. Niet alleen voor GLORY zelf, maar ook voor het kickboksen in en na corona tijd.

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page