GLORY 77 groot succes, hopelijk de online ticket verkoop ook
Home / Columns / GLORY 77 groot succes, hopelijk de online ticket verkoop ook

GLORY 77 groot succes, hopelijk de online ticket verkoop ook

GLORY 77 groot succes, hoe zit het met de online ticket verkoop

Glory had op 30 januari wellicht hun beste evenement ooit. Een geweldig viermantoernooi met Rico Verhoeven, Levi Rigters, Tarik Khbabez en Hesdy Gerges. Een fantastisch idee wat weer deed terugdenken aan de befaamde K-1 toernooien.

Alsof het nog niet genoeg was stonden er ook een aantal geweldige wereldtitel gevechten op het programma. Waaronder Vakhitov vs Pereira, Van Soest vs Pereira en de uitsmijter tussen Cedric Doumbé en Murthel Groenhart.

Dit evenement heeft de vorige online verkoop PPV ruimschoots overtroffen riep de Glory-directie euforisch na afloop van het evenement. En zelfs records gebroken. Echter, tot nu toe zijn de kijkcijfers nog niet openbaar gemaakt.

Toonaangevend

Met spanning wordt gewacht op deze informatie die moet aantonen dat er daadwerkelijk een markt is voor online-events. Als Glory 76 (Badr vs Benny) fors is overtroffen. Ligt het in de lijn der verwachting dat er weer een nieuw evenement zal worden aangekondigd.

Voorlopig houden de beleidsmakers van Glory nog de kaarten voor de borst. Echter lijkt er veel af te hangen over wat de bekendste kickboks organisatie naar buiten zal brengen. Niet alleen voor GLORY zelf, maar ook voor het kickboksen in en na corona tijd.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page