GLORY 77 groot succes, hopelijk de online ticket verkoop ook Columns
Columns

GLORY 77 groot succes, hopelijk de online ticket verkoop ook

GLORY 77 groot succes, hopelijk de online ticket verkoop ook

Glory had op 30 januari wellicht hun beste evenement ooit. Een geweldig viermantoernooi met Rico Verhoeven, Levi Rigters, Tarik Khbabez en Hesdy Gerges. Een fantastisch idee wat weer deed terugdenken aan de befaamde K-1 toernooien.

Alsof het nog niet genoeg was stonden er ook een aantal geweldige wereldtitel gevechten op het programma. Waaronder Vakhitov vs Pereira, Van Soest vs Pereira en de uitsmijter tussen Cedric Doumbé en Murthel Groenhart.

Dit evenement heeft de vorige online verkoop PPV ruimschoots overtroffen riep de Glory-directie euforisch na afloop van het evenement. En zelfs records gebroken. Echter, tot nu toe zijn de kijkcijfers nog niet openbaar gemaakt.

Toonaangevend

Met spanning wordt gewacht op deze informatie die moet aantonen dat er daadwerkelijk een markt is voor online-events. Als Glory 76 (Badr vs Benny) fors is overtroffen. Ligt het in de lijn der verwachting dat er weer een nieuw evenement zal worden aangekondigd.

Voorlopig houden de beleidsmakers van Glory nog de kaarten voor de borst. Echter lijkt er veel af te hangen over wat de bekendste kickboks organisatie naar buiten zal brengen. Niet alleen voor GLORY zelf, maar ook voor het kickboksen in en na corona tijd.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/melvin-manhoefs-vechtsport-organisatie-wfl-keert-terug/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws