Georgina Van Der Linden Nederlands Top Vecht Talent Columns
Columns

Georgina Van Der Linden Nederlands Top Vecht Talent

Georgina Van Der Linden Nederlands Top Vecht Talent

Nederland barst van de vechtsport talenten, echter krijgen deze te weinig aandacht!

Georgina Van Der Linden Nederlands Top Vecht Talent

Dat Nederland letterlijk barst van het vechtsport talent is al jaren bekend, dat deze niet altijd de aandacht krijgen die zij verdienen weten wij ook inmiddels, en vooral de dames lijken wel achter aan te moeten sluiten in de rij.

Nederlands Top Vecht Talent

Bij Vechtsport Info geven wij talent een podium en zeker als deze een aantal belangrijke toernooien te wachten staan, zoals Georgina van der Linden Nederlands top vecht talent!

"Ik zal Nederland weer gaan vertegenwoordigen op de IFMA World Championships in Thailand van 3 TM 11 Augustus. Graag wil ik alle mensen bedanken die dit voor mij mogelijk hebben gemaakt! Jullie weten zelf wel wie ik daarmee bedoel mijn dank is groots! Ik zal "mij" zoals jullie van mij gewend zijn 1000% inzetten en net als vorig jaar het Goud mee naar Nederland proberen te nemen"!

Zo staat te lezen op de Facebook pagina van Georgina, en dat is nog niet alles zij vecht eerder op 22 September in Istanbul tegen Irem Akin een Muay Thai wedstrijd.

Meer over Georgina

Holland is altijd een krachtstation van Thai Boxing geweest, zoals de dagen Rob Kamen, Ramon Dekker en Lucia Rijker en het is geen verrassing dat Georgina vanaf een vroege leeftijd Kickboxing heeft geleerd, begeleid door haar vader, de voormalige vechter Dennis Van Der Linden. Georgina begon haar training op zes jarige leeftijd in K1 stijl regels voordat zij overstapte naar Muay Thai. Coach en vader Dennis wijdt haar succes op haar bereidheid om te leren.

Wij zullen Georgina gaan volgen de aankomende periode! OSU!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws