Facebook: Vechtsport Liefhebbers community maakt explosieve groei door – Vechtsport Info
Home / Columns / Facebook: Vechtsport Liefhebbers community maakt explosieve groei door

Facebook: Vechtsport Liefhebbers community maakt explosieve groei door

Patrick Haime

Naast de reguliere nieuws kanalen maakt social media steeds meer deel uit van het verspreiden van nieuws, zo ook in de vechtsport. 

Een schoolvoorbeeld van een dergelijke groep is de Facebook Community Vechtsport Liefhebbers, “ooit opgericht door Patrick Haime als hobby maar het gaat op werk lijken”. zo verteld hij onze redactie.

Patrick is zelf al jaren actief in de vechtsport wereld actief en geeft kickboks les op een aantal sportscholen zoals Gym 106 en CPS workout in Badhoevedorp en Amsterdam . “Ik ben ooit de groep begonnen om interessante zaken over de vechtsport te delen. Ik beheer de groep met een paar enthousiaste mensen en we krijgen wat hulp uit de professionele hoek. “

Het draait allemaal om respect

Zo plaatsen regelmatig liefhebbers zaken door die ze online vinden en ontstaan er leuke discussies met elkaar. Soms worden mensen te grof en dan verwijderen wij die meteen. Vechtsport gaat over respect en dat is in onze groep niet anders.“Het aantal leden groei met de dag en we krijgen dan ook steeds meer verschillende dingen die geplaatst worden, “ vervolgt hij.

Internationaal ligt de groep ook in de markt en zijn er mensen van overal ter wereld die lid worden. “Vooral als er grote events zijn zie je mensen zich aanmelden zegt Patrick, dit komt dat het vaak massaal gedeeld wordt.”

Wil je ook lid worden van de Vechtsport Liefhebbers groep? Meld je dan aan via deze link.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page