Home / Columns / Deelnemers $100.000 MMA-super toernooi bekend gemaakt

Deelnemers $100.000 MMA-super toernooi bekend gemaakt

Deelnemers $100.000 MMA-super toernooi bekend gemaakt

Na weken zijn eindelijk de vijf namen bekendgemaakt voor het KHK MMA Wereldkampioenschap.

Vier MMA-vechters zullen in een opengewicht toernooi, dat zal plaatsvinden tijdens de BRAVE CF 29 vechtkaart, op 15 november, in Bahrein met elkaar de strijd aangaan. Vier van de vijf namen gaan door naar de halve finale, terwijl één man als reserve ingedeeld is.

De deelnemerslijst werd samengesteld via een loting, nadat honderden vechters zich hadden aangemeld om er deel van uit te maken. Het KHK Wereldkampioenschap is een pionier, want aanmelden was gratis voor alle atleten, ongeacht of ze een contract hadden of niet.

Veel op het spel

Kickbokser Guto Inocente die tegen Rico Verhoeven vocht bij GLORY, ongeslagen Russische krachtpatser Azamat Murzakanov, Fransman Malik Merad, Mohammad Fakhreddine en Moise Rimbon zijn de vijf namen in de race voor de US $ 100.000 prijs en ook het recht om de KHK Wereldkampioen te worden genoemd.

ZIE OOK >> Guto Inocente meldt zich aan voor MMA super toernooi

De Nederlandse legendarische MMA-vechter Gilbert Yvel had zich aangemeld, maar blijkt dus niet te zijn ingeloot. KHK MMA en BRAVE CF zullen binnenkort de halve finale matchups aankondigen, evenals de reserve vechter, voor het geval iemand gewond raakt en niet verder kan. Halve finales en finale vinden plaats op dezelfde avond.

Bekijk ook

BLESSURE: Kickbokser en UFC-vechter Gökhan Saki geopereerd

Op 25 mei 2017 werd aangekondigd dat Gökhan Saki een meerjarige gevechtscontract had getekend met de UFC

Record aantal UFC-vechters voor ‘langere tijd’ geschorst

Het UFC evenement in Moskou elke plaats vond op 9 november in de CSKA Arena, krijgt een vervelend staartje voor enkele deelnemers.

Cris Cyborg wil een overstap maken naar het boksen

MMA-vechter Cris Cyborg uit de kleren tijdens fotosessie (Beelden)

De voormalige UFC-vechter Cris Cyborg, toont meer van zichzelf in een onthullende fotoshoot