De UFC vechters die je bij je wilt hebben in een straatgevecht Columns
Columns

De UFC vechters die je bij je wilt hebben in een straatgevecht

De UFC vechters die je bij je wilt hebben in een straatgevecht

Aangevallen op straat? Zorg dat deze UFC vechters in de buurt zijn om te helpen!

Hoewel u in de eerste plaats misschien wilt voorkomen dat u in een straat gevecht terecht komt, heeft u soms geen andere keuze dan uzelf te beschermen. Kennis van vechtsporten biedt een aanzienlijk voordeel in een straat ruzie.

Weet je wat nog meer zou helpen?

Een UFC-vechter aan je zijde hebben. Want ja, die elite-getrainde, vechtmachines kunnen handig zijn als je jezelf in een straatgevecht bevindt. UFC-vechters zijn uiteraard zwaar getraind en bekwaam, met één of twee uitzonderingen. Maar sommige zijn beter geschikt dan anderen als het gaat om een ouderwetse ruzie op de straat. Hier zijn de 5 UFC-vechters die je in een straatgevecht naast je wilt hebben!

Bas Rutten de expert in straat vechten.

De voormalige UFC wereldkampioen is in tal van gevechten over de hele wereld. Bar gevechten, straat ruzies, knokken tegen uitsmijters. Bas Rutten heeft het allemaal gedaan. Zijn YouTube-video hoe een bar gevecht aan te gaan heeft inmiddels een cult status bereikt.

De Nederlander, die naast MMA-pionier en UFC Hall of Fame-lid, ook straatvechten ervaring heeft. Dus wanneer je iemand nodig hebt om een aanvaller te laten vallen met leverstoten links en rechts dan weet je wie je moet bellen. Bas!

Brock Lesnar

Met 1 meter 91 en meer dan 120 kg is Brock Lesnar een fysiek monster. De voormalige UFC Heavyweight kampioen is een van de meest fysiek indrukwekkende vechters die ooit in de Octagon ring wist te stappen

De UFC vechters die je bij je wilt hebben in een straatgevecht

Brock Lesnar heeft een verwoestende rechterhand en worstel vaardigheden, die waarschijnlijk een bar vol dronken aanvallers met één hand knockout mept.

Fedor Emelianenko

Beoordeeld door veel fans tegenstanders als de beste Zwaargewicht MMA-vechter van alle tijden, is Fedor Emelianenko's reis in de PRIDE-ring legendarisch. Ongesalgen voor meer dan tien jaar was Fedor een vechtend beest. Het voordeel van de Rus is dat hij heel veelzijdig was.

De UFC vechters die je bij je wilt hebben in een straatgevecht

Hoewel hij afkomstig is uit een judo-en sambo-achtergrond, was de Russisch ook een deskundige met staand vechten. Snelle reflexen, geweldige behendigheid, en snelheid voor een zwaargewicht en een moordende stootkracht, maakte Fedor iemand die je niet wilt tegenkomen. Als je één MMA-vechter nodig hebt, dan moet je bij Fedor Emelianenko zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws