DANA WHITE ONZE DANK IS GROOT: UFC zet top event neer in coronacrisis – Vechtsport Info
Home / Columns / DANA WHITE ONZE DANK IS GROOT: UFC zet top event neer in coronacrisis

DANA WHITE ONZE DANK IS GROOT: UFC zet top event neer in coronacrisis

Wat een topper was UFC 249 zaterdagnacht, met dank aan ‘ome’ Dana White.

De wekker ging vroeg zaterdagnacht voor onze redactie, wij wilden geen moment missen van het UFC 249 event welke gehouden werd in Jacksonville, Florida. Met ons zullen UFC en overige vecht fans genoten hebben van de absolute top knokpartijen.

Vanaf de prelims tot het hoofdgevecht werden de fans getrakteerd op spannende gevechten, een compleet andere belevenis zonder publiek maar het heeft ook wel wat. Voor het eerst was goed duidelijk te horen hoe zwaar sommige vechters het hadden in de UFC kooi.

Dat geluid

Vooral in de zwaargewicht partij tussen Greg Hardy die leidt aan astma en Yorgan de Castro was te horen hoe zwaar een vechter het kan hebben. En dan de slooppartij tussen Ferguson en Gaethje, of de brute knock-out van Nagannou op Rozenstruik damnnnn.

Toch was er vooraf veel commentaar op UFC Baas Dana White, hij zou teveel risico nemen en onverantwoord handelen. Maar zette ‘ome Dana’ door, liet vechters vooraf testen waaruit zelfs een corona geval naar boven kwam bij vechter Jacare Souza.

Het gaat om het vechten

Wat een heerlijkheid om na weken verstoken te zijn van live gevechten weer eens wat actie te zien, en eerlijk gezegd was het voor ons geen gemis dat er geen publiek aanwezig was. Het gaat tenslotte om de gevechten. Via KIJK.nl kon men live meekijken waarvoor dank aan Talpa, die toch hun belofte nakomt.

[wpViralQuiz id=36966]

De grootste dank gaat namens ons en vast en groot aantal fans uit naar Dana White, door te laten zien dat vechten door kan gaan ook al stort de halve wereld in. Op naar de volgende events.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page