Home / Columns / Comité Behoud Martiaal Erfgoed zoekt nieuw team

Comité Behoud Martiaal Erfgoed zoekt nieuw team

CBME-voorzitter Patrick Baas maakte in 2016 al bekend te stoppen met zijn voorzitterschap.

Dit in verband met de onophoudelijke drukte met zijn werkzaamheden en de succesvolle opening van zijn nieuwe sportschool. Het stokje werd toen overgedragen aan Rob Brandt.

Rob is een bekend gezicht in de Nederlandse pencak silatwereld. Zo stond hij als een van de twee oprichters aan de wieg van de Nederlandse Pencak Silat Federatie en runt hij een succesvolle sportschool in Limburg.

Ervaren mensen

Ondertussen is de vacature van voorzitter weer vacant en wordt naarstig gezocht naar mensen met kennis van de martial arts wereld. De bedoeling is dat het CBME als comité volledig wordt overgedragen aan een nieuw groepje eigenaars.

De voorkeur gaat uit naar vrijwilligers uit de martial arts wereld die geen van allen grote belangen hebben binnen enige vorm van organisatiestructuur maar is dit wel het geval dan mag er toch gesolliciteerd worden.

Wie het verleden kent, kent zijn toekomst

Het Comité Behoud Martiaal Erfgoed maakt zich sterk voor de collectie en conservatie van historische martiale informatie. Daarnaast is het CBME de oprichter van de eerste Nederlandse Internationale Hall of Fame voor de krijgskunsten en het BNK (Budo no Kokoro) predicaat voor het ondersteunen van goede doelen en/of ondernomen initiatieven.

Dit om het imago van de krijgskunsten en vechtsporten te verbeteren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@ samlung.nl

Bekijk ook

STRAATGEWELD: Alle politieagenten op kickboks of MMA-les

Foto: Pixabay Als je zo de media eens volgt val je elke dag weer van ...

RTL Boxing Stars: ‘Rick Brandsteder, ik vertrouw op mijn harde rechtse directe’

Zitten we te wachten op nog meer BN’ers in de boksring?

Bekende Youtubers KSI en Logan Paul maken hun professionele debuut in een rematch zaterdag

Hoe kickboksen je lichaam en leven zal veranderen

Om een ​​betere balans, kracht en behendigheid te krijgen, is kickboksen de koning onder de trainingen.