BOEKRECENSIE: Kickbokser Hesdy Gerges “Fighterheart’ – Vechtsport Info
Home / Columns / BOEKRECENSIE: Kickbokser Hesdy Gerges “Fighterheart’

BOEKRECENSIE: Kickbokser Hesdy Gerges “Fighterheart’

BOEKRECENSIE: Kickbokser Hesdy Gerges "Fighterheart'

Recentelijk kwam het boek “Fighterheart’ over kickbokser Hesdy Gerges uit. Onze redactie ging er eens goed voor zitten en nam het boek onder de loep.

Regelmatig komen er biografieën uit over vechters, de meeste van inactieve. Echter zijn er ook zoals het boek over GLORY Kickboxing Wereldkampioen Rico Verhoeven, waar de vechter nog actief vecht.

In een adem

Het boek Fighterheart die het leven en de opkomst van topkickboksers Hesdy Gerges beschrijft lees je in feite in een adem uit.

Het boek is onthullend, leest lekker weg en geeft een kijkje in de keuken in het leven van Gerges. Het boek bewijst dat je nooit op het uiterlijk van iemand moet afgaan. Of zoals de Engelsen zeggen “Looks can be deceiving”. Achter de keiharde kickbokser schuilt een vriendelijk persoon die weet wat hij wil. Let wel hij gaat voor niemand opzij.

Onthullend

Nu gaan wij niet de inhoud van het boek verklappen, want wij raadden aan deze te lezen. Gerges spreekt openlijk over zijn verleden onder andere in criminele kringen. Niets blijft verhult. De biograaf Frank van Gemert tekende het leven op van Gerges en neemt je mee, het is in feite of je er zelf bij bent..

Op een schaal van 1 tot 10 scoort het boek in de Vechtsportinfo ratings een dikke 10. Fighterheart is verkrijgbaar in de betere boekwinkels, online en is een uitgave van Just Publisher.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page