Badr vs Rico: Er wordt niets aan het toeval overgelaten – Vechtsport Info
Home / Columns / Badr vs Rico: Er wordt niets aan het toeval overgelaten

Badr vs Rico: Er wordt niets aan het toeval overgelaten

Fotos Instagram

Nog even en GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven en kickboks legende Badr Hari zullen tegenover elkaar staan in de ring.

In aanloop naar wat de kickboks wedstrijd van het decennium wordt genoemd op 21 december, lijken zowel Hari als Verhoeven niets aan het toeval te willen overlaten. Bijna dagelijks komen er dan ook social media posts voorbij waar beide vechters te zien zijn in diverse training disciplines.

Het is niet alleen een paar rondjes sparren of wat zak training waar beide kickboks giganten zich me voorbereiden, ook andere soorten van conditionering zoals circuit training en het gebruiken van gewichten lijken alledaagse kost. Te zien is dan ook dat er flinke sprongen vooruit worden gemaakt.

Verantwoorde voeding

Van Verhoeven is bekend dat hij naast het strakke trainingsplan ook een uitgebalanceerd dieet hanteert, zichzelf belonend na de victorie met een bezoek aan fastfood keten Mc Donalds. Badr kan rekenen op de hulp van zijn vrouw die voedingsdeskundige is, via haar eigen Instagram kanaal Daphne Delicious is dan ook te zien welke verantwoorde geruchten Badr voorgeschoteld krijgt.

Waar het straks op aankomt volgens ingewijden is de conditie in de ring, naast kracht. Verhoeven staat bekend als een geolied conditie kanon, Badr zal daarop moeten anticiperen en zijn jarenlange ervaring met een goed opgebouwde conditie gaan gebruiken en zo Verhoeven te proberen af te troeven. Wie zal er volgens u als winnaar uit de bus komen, Verhoeven of Badr?

Gast Column door Harry Mensink

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page