Home / Choi Kwang Do

Choi Kwang Do

Choi Kwang Do Vechtsport Choi Kwang Do is ontwikkeld door Grandmaster Kwang Jo Choi tussen 1978 en 1987

Choi Kwang Do is ontwikkeld door Grandmaster Kwang Jo Choi tussen 1978 en 1987 en heeft zich bewezen als de meest effectieve martial arts-systeem in de wereld te zijn. Choi Kwang Do’s natuurlijk, makkelijk te leren, opeenvolgende bewegingen maximaliseren krachtproducerende mogelijkheden van je lichaam, maar nog belangrijker, ze verhogen mogelijkheden om uw gezondheid te verbeteren. Het is een uniek programma op basis van moderne wetenschappelijke principes van menselijke anatomie, fysiologie (de tak van biologische wetenschappen te maken met het functioneren van organismen), psychologie (de wetenschap van het mentale leven), kinesiologie (de tak van de fysiologie dat de mechanica en anatomie bestudeert in relatie om menselijke beweging), neurofysiologie (de tak van de neurowetenschappen, dat de fysiologie van het zenuwstelsel) en biomechanica (bewegingswetenschappen) bestudeert.

Praktische zelfverdediging vaardigheden

Choi Kwang Do is niet ontworpen voor de concurrentie en niet de intensiteit van de sport training te volgen. Het systeem is bedoeld voor alle personen die willen real-life, praktische zelfverdediging vaardigheden te leren en een grotere mate van gezondheid en welzijn te bereiken, mensen niet alleen geïnteresseerd in het winnen van trofeeën. Omdat het een non-contact, niet vechten, niet-competitieve kunst die mentale, fysieke, emotionele en sociale ontwikkeling benadrukt, Choi Kwang Do bevordert niet-gewelddadige resoluties tot conflicten, praktische oplossingen voor cardiovasculaire verbetering, en plezierige wijze van oefening. Bovendien, met de concurrentie verwijderd, studenten kunnen blijven ontwikkelen – niet

tegen elkaar, maar met elkaar. Met een progressief systeem van witte gordel tot het hoogste niveau van de 9e graad zwarte band, Choi Kwang Do biedt u altijd iets nieuws en uitdagend om te leren, ervaring en te genieten.

Grootmeester Kwang Jo Choi

Choi Kwang Do is ontwikkeld door grootmeester Kwang Jo Choi tussen 1978 en 1987 en is bewezen het meest effectieve vechtsportsysteem in de wereld. Choi Kwang Do’s natuurlijke, makkelijk te leren, sequentiële bewegingen maximaliseren de krachtproductie van je lichaam, maar belangrijker nog, ze vergroten kansen om je gezondheid te verbeteren. Het is een uniek programma gebaseerd op moderne wetenschappelijke principes uit menselijke anatomie, fysiologie (de tak van de biologische wetenschappen die het functioneren van organismen behandelen), psychologie (de geestelijke levenswetenschappen), kinesiologie (de tak van de fysiologie die mechanica en Anatomie in relatie tot menselijke beweging), neurofysiol? Ogy (de tak van neurowetenschap die de fysiologie van het zenuwstelsel bekrachtigt) en biomechanica (menselijke bewegingswetenschappen).

Geweldloze resoluties tegen conflicten

Choi Kwang Do is niet ontworpen voor concurrentie en heeft geen intensiteit aan sportopleiding. Het systeem is bedoeld voor het gemiddelde individu dat wil leren op het gebied van real-life, praktische zelfverdediging en een hoger niveau van gezondheid en welzijn, en geen mensen die alleen geïnteresseerd zijn in het winnen van trofeeën. Omdat het een noncontact, nonfighting, noncompetitive kunst is die geestelijke, fysieke, emotionele en sociale ontwikkeling beklemtoont, bevordert Choi Kwang Do geweldloze resoluties tegen conflicten, praktische oplossingen voor cardiovasculaire verbeteringen en leuke oefenmethoden. Bovendien, met de competitie verwijderd, kunnen studenten voortdurend ontwikkelen, niet tegen elkaar, maar met elkaar. Met een progressief systeem van witte riem naar het hoogste niveau van zwarte riem, biedt Choi Kwang Do u altijd iets nieuws en uitdagend om te leren, te ervaren en te genieten.

Onze training is gebaseerd op individuele behoeften, mogelijkheden, vaardigheidsniveaus en leeftijd. Onze studenten variëren van 3 tot 90 jaar en sommige van onze instructeurs zijn ruim 70 jaar. Omdat onze primaire doelen ziekte en ziekte voorkomen of verminderen en de optimale gezondheid en levensduur bevorderen door degeneratie van lichaam en geest te minimaliseren, verwelkomen wij ook die Met beperkingen. Iedereen is welkom bij Choi Kwang Do.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page