'Vliegende vuisten!' Zo lost bokser verkeersruzie op Ander Nieuws
Ander Nieuws

'Vliegende vuisten!' Zo lost bokser verkeersruzie op

'Vliegende vuisten!' Zo lost bokser verkeersruzie op

Een bokser klemrijden en uitdagen in het verkeer is vragen om problemen. Dat ervaarde twee mannen in Amerika die compleet verrast werden.

Nu is het sowieso niet slim om in het verkeer rare dingen te doen. Ogen op de weg is hier het devies en als iemand irriteert maak je dan niet druk. Dat leek anders in de video waar twee mannen wel even verhaal wilden halen.

'Vliegende vuisten!' Zo lost bokser verkeersruzie op

Laat je emoties thuis

Het zoeken van ruzie in het verkeer is een gevaarlijke en onverstandige zet. Ruzie verhogen de kans op ongelukken en veroorzaken vaak onnodige stress en agressie in de omgeving. Het verkeer is geen plek om je gevoelens te uiten en ruzie zoeken is niet alleen gevaarlijk, maar het kan ook leiden tot boetes en gerechtelijke straffen. Wees altijd vriendelijk in het verkeer en laat je emoties thuis.

DISCLAIMER: Deze rubriek van ons richt zich niet op wat er in de arena gebeurt, maar vraagt de aandacht voor wat er op straat plaatsvindt. Onze inhoud is geen verheerlijking van straatgevechten of ander soort geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws