Uitdagen buurman (40) loopt slecht af voor stoere buurt jongen! Boks debacle Ander Nieuws
Ander Nieuws

Uitdagen buurman (40) loopt slecht af voor stoere buurt jongen! Boks debacle

Uitdagen buurman (40) loopt slecht af voor stoere buurt jongen! Boks debacle

Wat beter dan de bokshandschoenen aantrekken om een ruzie te beslechten. Gelijke kansen op winst of verlies met het risico op ego schade.

Stoer lopen doen in de buurt en ellende veroorzaken liep uit op een bokswedstrijd tussen een jongere man en zijn oudere rivaal. Waar het uiteindelijk om ging is niet bekend maar de twee besloten schijnbaar de bokshandschoenen aan te trekken.

Op zich geen gek idee want zo creëer je natuurlijk gelijke kansen zou je zeggen. Maar de de 40-jarige bleek een aardige knock-out over zich te hebben. Na een korte combi was het dan ook snel voorbij en ging de krullenkop slapen op het asfalt.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van onze rubriek ‘ander nieuws’. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena gebeurt, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

1 claps
1 bezoekers

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws