🎥 Schoolkantine gevecht! Treiter joch krijgt lesje respect van BJJ-expert Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Schoolkantine gevecht! Treiter joch krijgt lesje respect van BJJ-expert

🎥 Schoolkantine gevecht! Treiter joch krijgt lesje respect van BJJ-expert

In een onverwachte wending van gebeurtenissen werd een pestkop onlangs geconfronteerd met de gevolgen van zijn daden toen hij besloot een BJJ-expert uit te dagen in de schoolkantine. Wat begon als een poging tot intimidatie eindigde in een pijnlijke les voor de pestkop.

Het tafereel ontvouwde zich te midden van de drukte van de schoolkantine, waar leerlingen genoten van hun lunchpauze. De pestkop nam het op tegen een student die een Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) expert leek te zijn.

Pestkop keihard onderuit door BJJ expert

Wat volgde was een ontnuchterende les in nederigheid voor de pestkop. De BJJ-expert demonstreerde moeiteloos zijn vaardigheden door de aanvallen van de pestkop te ontwijken en tegelijkertijd gecontroleerde en precieze tegenaanvallen uit te voeren.

Hij gebruikte zijn grondtechnieken om de pestkop naar de grond te brengen en hem in een houdgreep te plaatsen. Het was duidelijk dat de BJJ-expert de controle had over de situatie en de pestkop niet langer een bedreiging vormde.

122 claps
9 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws