Ruziezoeker in Metro onderuit na irritant gedrag! 'Geen plaats voor racisten' Ander Nieuws
Ander Nieuws

Ruziezoeker in Metro onderuit na irritant gedrag! 'Geen plaats voor racisten'

Ruziezoeker in Metro onderuit na irritant gedrag! 'Geen plaats voor racisten'

Een man die begon racistische opmerkingen te maken in de Metro, waardoor andere passagiers geïrriteerd raakten, werd hardhandig de mond gesnoerd.

De man probeerde zijn ego te verhogen door steeds meer beledigingen er uit te gooien, maar werd aangepakt door een groep jonge passagiers.

De groep jongeren besloot de man aan te pakken waardoor deze zwaar knock-out werd geslagen, waardoor hij op de grond viel. Andere passagiers die in de metro zaten, waren verbijsterd. Het incident toont aan dat discriminatie en racisme niet worden getolereerd.

"Het is belangrijk om er aan te herinneren dat iedereen gelijk is, ongeacht hun achtergrond of etniciteit. We moeten elkaar respecteren en tolerant zijn voor andere culturen", reageerde een commentator op de video. "Racisme is een ernstige misdaad die niet getolereerd wordt en moet worden bestreden."

Volgens de meest recente gegevens van de politie in Nederland is het aantal geweldsincidenten in het openbaar vervoer in de afgelopen jaren afgenomen. In 2020 zijn er ongeveer 1.500 incidenten van geweld geregistreerd, een afname van 15% ten opzichte van het jaar ervoor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws