πŸŽ₯ Ruzie in Shoarmatent loopt uit de klauwen! 'Broodje klap kebab' Ander Nieuws
Ander Nieuws

πŸŽ₯ Ruzie in Shoarmatent loopt uit de klauwen! 'Broodje klap kebab'

πŸŽ₯ Ruzie in Shoarmatent loopt uit de klauwen! 'Broodje klap kebab'

Even een broodje Kebab halen bij Roosters Piri Piri Shoarma restaurant in Watford, Hertfordshire liep uit de hand, toen een paar mensen na een heftige discussie in gevecht raakte

De video begint met een man die zijn jasje uitdoet en zegt: 'Wil je me op die manier nog een keer aanspreken?'. Vervolgens liep hij naar de andere man, die zijn rug naar hem toe had terwijl deze zijn eten bestelde, en hij duwde hem hard in het gezicht.

Een harde knal volgde toen de man op de grond viel, maar hij stond weer op en begon te vechten met de man die hem had aangevallen. Twee vrouwen, waarvan een nog steeds haar broodje kebab speciaal vasthield, probeerden te interveniΓ«ren en de vechtpartij te stoppen.

Broodje Kip Kebab halen loopt uit op ellende

De mannen sloegen wild op elkaar in en vielen tegen de glazen entree deur, waar het bloed begon te stromen uit de neus van de man die was geduwd. Tenslotte werd het paar gescheiden, met de geduwde man die een tissue tegen zijn neus hield.

En de andere die de restaurant verliet met een bloederig shirt. De schokkende beelden werden op Facebook gepost en al meer dan 450.000 keer bekeken. Er is inmiddels duidelijk geworden dat de politie niet is ingelicht over de vechtpartij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws