πŸŽ₯ Metro zakkenroller krijgt er flink van langs door passagiers Ander Nieuws
Ander Nieuws

πŸŽ₯ Metro zakkenroller krijgt er flink van langs door passagiers

πŸŽ₯ Metro zakkenroller krijgt er flink van langs door passagiers

Afgelopen week deden enkele passagiers van de metro in Parijs wat niet veel mensen durven en pakte een zakkenroller keihard aan.

Toen de zakkenroller probeerde een van de passagiers te beroven, werd hijzelf het slachtoffer. Terwijl hij probeerde een tas te stelen, werd hij plotseling omgeven door een groepje passagiers, die hem niet alleen tegenhielden, maar ook een flink pak slaag gaven.

Deze gebeurtenis toont aan dat de Parijse passagiers niet bang zijn om op te staan voor hun rechten en voor anderen te vechten. Ze hebben laten zien dat zij niet zullen toestaan dat iemand anders wordt beroofd of mishandeld op de metro.

Hoewel de incidenten met diefstal en mishandeling in de Parijse metro steeds vaker voorkomen, is deze gebeurtenis een grote stap voorwaarts in de strijd tegen criminaliteit. "Als de passagiers samenwerken en elkaar helpen, kunnen zij ervoor zorgen dat de metro veilig blijft", aldus een verklaring van de Politie

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws