Ervaren Kickbokser pakt jonge bokser hard aan op parkeerplaats | video Ander Nieuws
Ander Nieuws

Ervaren Kickbokser pakt jonge bokser hard aan op parkeerplaats | video

Ervaren Kickbokser pakt jonge bokser hard aan op parkeerplaats | video

Een kickbokser met wat jaren op de teller wist een jonge bokser af te troeven tijdens een potje wie is de op een parkeerplaats.

Veel vechtfans vragen zich vaak af welke vorm van vechtsport beter is dan de andere. Er is maar een manier omdat uit te zoeken en dat is tegenover elkaar de ring in te gaan. Dat het ook op straat kan bewijzen de onbekend gebleven kickbokser en de veel jongere bokser.

De twee hielden een krachtmeting op de parkeerplaats van Punches Dies & Blades Ltd in Doncaster, een groothandel in gereedschappen. Wel op een dag dat de winkel gesloten was. Hoe het afliep, bekijk de onderstaande video.

Ervaren Kickbokser pakt jonge bokser hard aan op parkeerplaats | video

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van onze rubriek β€˜ander nieuws’. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena gebeurt, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws