Eng! Borstkast sterkste man ontploft bijna in recordpoging (video) Ander Nieuws
Ander Nieuws

Eng! Borstkast sterkste man ontploft bijna in recordpoging (video)

Eng! Borstkast sterkste man ontploft bijna in recordpoging (video)

Craig Bongelli telt zijn zegeningen nadat hij een bijna levens veranderend ongeluk kreeg. Maar de lokale sterke man isniet van plan zijn favoriete sport op te geven. Het optillen van een ronde steen van bijna 130 kilo werd hem bijna fataal.

De 22-jarige spierbonk kreeg viel achterover met een Atlassteen in zijn armen tijdens de Oktoberfest Bavarian Strongman Challenge. Hierdoor landde de steen op zijn borst die ineen klapte ook zijn knieschijven kregen het zwaar te verduren.

Het had veel erger kunnen aflopen. Doktoren onderwierpen Bongelli aan een reeks tests een röntgenfoto, echografie en MRI. in de verwachting dat hij zijn beide knieën had opgeblazen, enkele ribben had gebroken en bloed in zijn longen had viel dit gelukkig mee.

Doodgeschrokken

"Ik waardeer de bezorgdheid, maar ik schaam me een beetje", zei hij nadat hij werd gebombardeerd door interview verzoeken van mediakanalen. “En ik heb medelijden met iedereen, vooral met mijn vriendin, omdat ze zich allemaal doodgeschrokken zijn. Maar het voelde alsof mijn borstkast ontplofte."

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van onze rubriek ‘ander nieuws’. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws