Home / Adverteren op Vechtsportinfo.nl

Adverteren op Vechtsportinfo.nl

Adverteren op onze website brengt u direct onder uw doelgroep, wij hanteren zeer gunstige tarieven, en vele advertentie mediaformaten. De volledige details over ons programma worden hieronder uiteengezet. Meld uw advertentie vandaag nog aan!

Advertenties moet voldoen  aan de gevraagde exacte afmetingen en kunnen niet groter zijn. Advertenties moeten leesbare tekst bevatten dat is niet beledigend op enigerlei wijze is. Ze moeten niet wazig, onscherp, ondersteboven of zijwaarts gemaakt zijn. Advertenties moeten de adverteerder of hun product of diensten vertegenwoordigen, en moet worden voorzien van een directe koppeling van URL/Website doorverwijzing . Geen van advertenties mogen bedrieglijk zijn of auteursrechten schenden. Advertenties worden uitgevoerd op wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Als uw advertentie is voorzien van een witte achtergrond, voeg een donkerder gekleurde rand, zodat de advertentie duidelijk wordt gedefinieerd als een advertentie en kan niet worden verward met de inhoud van website.

Wilt u meer informatie over onze tarieven of posities op de site, mail ons dan door hier te klikken.

Sportscholen worden met basis informatie gratis opgenomen, adverteren van commerciële bedrijven en winkels is niet kosteloos.