Home / Tips & Meer / Vechtsport Blog / Maak kennis met de top kickboksers van de toekomst

Maak kennis met de top kickboksers van de toekomst

Ze zijn nog jong, maar veelbelovend voor het kickboksen in Nederland, staan internationaal ook hun mannetje, want wij hebben het hier over een paar jongedames die over een paar jaar de grote kampioenen zullen zijn. Alesha Korff (11jaar -29kg), Amira Tahri (8 jaar -25kg) en Angel Spaans (10 jaar 33kg) zijn de super talenten en alreeds jeugd kampioen. Wij zetten hen graag even in het spotlicht.

Maak kennis met de top kickboksers van de toekomst

De kleine kampioenen kijken op tegen hun idolen

Dat deze jonge dames geen angst kennen blijkt als je met hen spreekt, of is het kinderlijke onbevangenheid? Nee, serieus je raakt echt diep onder de indruk als de dames uit de doeken doen hoe zij hun partijen voorbereiden en zonder angst de ring in gaan. Natuurlijk onder goede begeleiding en ook getraind door een grote kampioene zoals Anissa Haddaoui (Mike’s Gym) die Alesha onder haar vleugels heeft. De jongen talenten kijken op tegen de voorbeelden die zij hebben zoals Anissa.

Super gemotiveerd en voor niemand bang

Volgend weekend doet Alesha een demo wedstrijd en vecht op 30 juni ook een wedstrijd. Amira deed op laatste editie van Enfusion een demo op de pads. Deze talentvolle meiden wisten gisteren goed voor de camera te poseren. Game face on, niet lachen en poseren maar! Daarna zijn ze weer lief en gewoon kind. Alesha, Amira en Angel komen na de zomer alle drie weer in actie op het zelfde event, of dit voor YFL is, is nog niet bekend. Wel bekend is dat ze super gemotiveerd zijn en niet bang zijn voor een potje kickboksen! Deze meiden zijn de toekomst dus support ze!

Bekijk ook

WKN Wereldkampioenschap kickboksen keert terug naar België!

Column: Kickboksen moet meer mainstream, maar wat is dat?

Wij hoeven er geen doekjes om te winden, het kickboksen zit in de lift en ...