Home / Regio nieuws Limburg / SCHITTERENDE KO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG IN HEERLEN

SCHITTERENDE KO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG IN HEERLEN

Levi van Karate & Thaiboksschool Alken vocht tegen de Duitser Deniz Atamturk uit Koln en maakte in de eerste ronde al korte metten met de Duitse vechter al na 1 minuut in de eerste ronde kreeg de Duitser een harde trap op zijn lever waar hij last van had en in de achteruit moest, Levi zag dit en haalde de Duitser met enkele goed gerichte stoten en een schop neer. De Duitser ontving 8 tellen.

SCHITTERENDE KO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG IN HEERLEN

10 tellen en weer een schitterende KO

Levi liet er geen gras over groeien en sloeg de Duitser definitief tegen het canvas met een schitterende leverhoek gevolgd door een low kick. 10 tellen en weer een schitterende KO overwinning voor de topper van Alken.
Levi is 26 mei weer te zien bij Rings Amstelveen waar hij samen met een andere topper van Alken, Regy Janssen, moet gaan vechten.

SCHITTERENDE KO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG IN HEERLEN

Karate resultaten

De jongste karatetalentjes van Karate & Thaiboksschool Alken namen de dag erna deel aan de Zipangu-pro te Neerpelt: Zilver was er voor Fleur de Bruijn en brons werd behaald door Demi Oidtmann en Quinty Koop.

Bekijk ook

Warriors Today

Warriors Today Vechtsport gala

  Zaterdag 22 september a.s. is het weer zover, dan vindt het prestigieuze sportevent Warriors Today plaats bij sportcentrum ...