Brons voor Karateka Rick Sonnema tijdens NK senioren Regio Nieuws Brabant
Regio Nieuws Brabant

Brons voor Karateka Rick Sonnema tijdens NK senioren

Gisteren zijn 3 leden van Karate-do Academie Itosu afgereisd naar Apeldoorn om deel te nemen aan het NK senioren.

Eva van der Velden deed mee in de categorie senioren dames, helaas verloor Eva haar 1e ronde nipt met 3-2. Doordat haar tegenstandster de finale bereikte mocht ze aantreden voor een herkansing maar ook deze verloor Eva helaas waardoor ze net naast het podium greep.

Jesse Smeets en Rick Sonnema deden beiden mee bij de senioren heren.

Jesse Smeets verloor zijn eerste ronde nipt met 3-2 en had geen mogelijkheid voor een herkansing omdat zijn tegenstander in de volgende ronde verloor. Rick Sonnema verloor in de halve finalen met 3-2 waardoor hij helaas de finaleplaats misliep maar in de herkansing herpakte Rick zich goed en won overtuigend het brons. Alle 3 de karateka`s hebben Karate-do Academie Itosu goed vertegenwoordigt tijdens het NK en felicitaties zijn er natuurlijk voor Rick Sonnema namens Karate-do Academie Itosu.