Home / Noord-Holland / Dojo Team Daikimu sluit zich aan bij de I.S.K.A.

Dojo Team Daikimu sluit zich aan bij de I.S.K.A.

Dat sportscholen zich aan sluiten bij bonden is alledaagse praktijk, echter heeft men iedere een eigen voorkeur. Zo ook Patrick Poetjet Kromowidjojo van Team Daikimu. Over de redenen en motivatie over zijn keuze voor de I.S.K.A. is dojo houder Patrick glashelder.

Waarborg

” Een stuk kwaliteit door graduatie wordt hierdoor gewaarborgt”, aldus Patrick. In zijn uitleg geeft hij aan dat zijn leerlingen door deze examens voor gradatie’s een vorm van hierarchie opbouwen, waardoor men elkaar op een natuurlijke manier gaat corrigeren. Dit helpt de trainer en zijn assistent trainers om het systeem van de dojo, te laten voegen.
Patrick wilt dat de toekomstige leraren uit eigen dojo komen om zodoende een consistentie te geven aan zijn systeem. Bij gebleken geschiktheid, kan en zal een leerling daarom ook de benodigde opleidingen gaan volgen via de I.S.K.A, dat ook wereldwijd erkent is. Een andere reden waarom Patrick ook enthousiast is, is dat een leerling bij examens altijd wat in handen heeft. Dus na jaren kickboksen, heeft een leerling herinneringen, aan certificaten en niet alleen foto’s en ook deze certificaten zijn wereldwijd erkent.

Verzekering

Buiten dit alles, zijn onze leerlingen straks verzekerd, in de dojo en bij eventuele evenementen, zoals wedstrijden en toernooien, al dus Patrick. Dit is vrij uniek in Nederland. Uit ervaring weet Patrick, dat een verzekering geen overbodige luxe is. Kortom voor Patrick is de cirkel rond, ooit begonnen als leerling, bij dojo K.V Genshin, die aangesloten was bij de I.S.K.A en nu dus zelf aangesloten met dojo “team Daikimu”.

Bekijk ook

Warriors Today

Warriors Today Vechtsport gala

  Zaterdag 22 september a.s. is het weer zover, dan vindt het prestigieuze sportevent Warriors Today plaats bij sportcentrum ...