Zware partij voor Gilbert Yvel bij ROAD FC Openweight Grand Prix Nieuws
Nieuws

Zware partij voor Gilbert Yvel bij ROAD FC Openweight Grand Prix

Zware partij voor Gilbert Yvel bij ROAD FC Openweight Grand Prix

Zware partij voor Gilbert Yvel bij ROAD FC Openweight Grand Prix

Er vechten excentrieke figuren in het Openweight toernooi

Deze Grand Prix zal een 8-man internationaal veld bevatten en begint op ROAD FC 47 op 12 mei in de Cadillac Arena in Beijing, China een daarvan is onze eigen Gilbert Yvel. De meesten zullen het erover eens zijn dat dit toernooi een grote aantrekkingskracht heeft op vechtport fans, waardoor veel van de sleutelfiguren uit vorige toernooien behouden blijven en er meer talent naar boven komt die je anders wellicht niet overal zou zien vechten. Zoals Aorigele, deze werd tijdens het vorige Openweight-toernooi aan MMA-fans voorgesteld. Hij won snel zijn debuut, maar kreeg kritiek omdat hij zijn tegenstander bleef aanvallen terwijl scheidsrechter, Herb Dean, hem fysiek weg moest zien te krijgen van zijn tegenstander en dat was geen gemakkelijke klus. Hij leek vervolgens niet indrukwekkend in een snel KO verlies tegen Hong Man Choi. Hij heeft sindsdien dingen veranderd en werd een favoriet bij fans vanwege zijn grappige capriolen en zijn bizarre karaktereigenschappen.

Zware kluif voor Gilbert Yvel

Gilbert Yvel doet als enige Nederlandse vechter mee aan dit toernooi, hij ziet zich geconfronteerd met Mighty Mo. Deze Mighty Mo is de regerende Openweight-kampioen en mogelijk de oudste kampioen in MMA. Terwijl hij eind 40 is, heeft Mighty Mo een strict trainings regime, waarbij hij zowel slimmer is als harder traint. Hij heeft nog steeds de zware stoot in zich waar hij zijn hele carrière bekend om staat. Gilbert Yvel is een geduchte vechter en een echte veteraan. Zijn vechtstijl is er een met fantastische overwinningen, waardoor hij een van de meest productieve knock-out vechters is geworden. 33 van zijn 39 overwinningen zijn door knock-out. Maar met Mighty Mo als tegenstander zal het geen makkelijke pot worden en kan het een hele zware kluif worden voor Yvel op zoek naar de KO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws