Youtube ster krijgt reactie op uitdaging, UFC stap niet in de valkuil Nieuws
Nieuws

Youtube ster krijgt reactie op uitdaging, UFC stap niet in de valkuil

Youtube ster krijgt reactie op uitdaging, UFC stap niet in de valkuil

Bokswedstrijd

Afgelopen nacht reageerde Sage Northcutt op de uitdaging gedaan door Logan Paul, wellicht zegt die naam u niets maar Paul is een zeer succesvol vlogger op YouTube met een grote schare fans die met zijn video’s miljoenen verdient. Afgelopen weekend stond Logan Paul in de boksring tegen zijn Engelse tegenhanger genaamd KSI in een bokswedstrijd.

Deze bokswedstrijd was tot op het bot gehyped en werd zelfs ondersteunt door enkele notabele vechtsporters. Echter bleek de wedstrijd, en wie had anders verwacht een opgezet spel om zoveel mogelijk geld binnen te harken. De partij eindigde in een onbeslist wat ook geen verrassing was en gelijk werd een rematch gepland.

Oproep

Maar even terug naar de huidige situatie, Logan Paul heeft het hoog in de kop gekregen door zijn partij tegen KSI. Wellicht dacht hij nu maar de MMA in en wat beter dan een oproep doen wie tegen hem wilde vechten. “the thought of securing a fight in the @UFC is exciting... could finally use my wrestling background... but i hear some other celebrities/athletes want to catch these hands first? Aldus de oproep op Twitter van Paul.

Gisteren werd overigens bekend gemaakt door Spike dat ook Nederland een YouTube gevecht te wachten staat tussen twee “Influencers” en wel tijdens het WFL Fight Weekend in Almere 22 en 23 september.

Logan Paul heeft beet

Tot een ieders grote verbazing reageerde afgelopen nacht Sage Northcutt een bekende MMA-vechter, die overigens binnekort te zien is een film over Rocky (Sylvester Stallone) als de zoon van diens ooit tegenstander Ivan Drago. Northcutt voelt zich geroepen op Paul zijn aanbieding in te gaan op Twitter reageert hij: “Let me know when you wanna catch these hands”, met andere woorden kom maar op.

Beide heren gingen nog even door met het zogenaamde “Trash Talk” op Twitter, en Ariel Helwani de MMA expert en sport journalist plaatste ook zijn kant tekeningen bij het hele verhaal. Waar gaat dit heen? Velen worden het nu al zat dat de vechtsporten op deze manier belachelijk worden gemaakt, “Eerst boksen en nu MMA? Wat voor zin heeft het om dit soort figuren aandacht te geven, een podium waar sporten worden neergehaald en niet meer serieus genomen, UFC stap niet in de valkuil” aldus een van de reacties die te lezen is op twitter.

Hype

Wij stelden al eerder de vraag wat vindt u hiervan? En nu in Amerika de hype wordt voortgezet is dan ook de vraag hoe serieus moeten wij dit allemaal nemen? Is het geldklopperij, zalen vulling, het verkopen van zoveel mogelijk pay per views? Zegt u het maar, de "die hard" vechtsport liefhebbers zijn het even kwijt…..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws