Yodsanklai treft sterkste man van China tijdens EM Legend 32 Nieuws
Nieuws

Yodsanklai treft sterkste man van China tijdens EM Legend 32

Yodsanklai treft sterkste man van China tijdens EM Legend 32

Yodsanklai treft sterkste man van China tijdens EM Legend 32

Eerder geplande tegenstander valt uit

Eerder was bekend gemaakt dat Yodwicha Khemmuaythaigym, ook wel bekend als Yodwicha Por Boonsit, de tegenstander zou zijn van Yodsanklai. Deze blijkt nu echter uit het toernooi net zijn terug getrokken, reden onbekend tot dusver. Yuan Bing won zes jaar op rij het Chinese nationale Muay Thai kampioenschap en is regerend kampioen. Hij vocht tegen Buakaw toen hij pas 22 was, daarom wordt hij "The Toughest Man in China" genoemd. Deze keer staat hij op het punt om Yodsanklai in China uit te dagen, met hoge verwachtingen van de Chinese fans.

Zal Bing de grootheid Yodsanklai kunnen verslaan?

Yuan Bing zegt dat het niet nodig is om te praten over de match met Buakaw sinds deze inmiddels geschiedenis is, maar hij is vol vertrouwen in zijn gevecht tegen Yodsanklai. Behalve het bestuderen van zijn tegenstander, traint Yuan Bing hard om zijn doel te bereiken, in de hoop dat hij het voor zichzelf, het hele gezin, zijn vrienden en zijn fans kan waarmaken. 28 juli zal uitwijzen of Bing de grootheid Yodsanklai zal kunnen verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws