World Boxing Super Series verplaatst Groves vs Smith naar september Nieuws
Nieuws

World Boxing Super Series verplaatst Groves vs Smith naar september

World Boxing Super Series verplaatst Groves vs Smith naar september

World Boxing Super Series verplaatst Groves vs Smith naar september

Geen echte boksexperts aan het roer bij Comosa AG

Geruchten gaan dat promotor Kalle Sauerland en anderen werken aan het overtuigen van WBSS-eigenaren Comosa AG, om bij Groves te blijven en het inzetten van een vervanger te voorkomen. Eubank Jr zou geen populaire keuze zijn nadat de Brit overtuigend werd verslagen door Groves in de halve finale in februari. Evenementspromotors Comosa AG wordt niet geleid door boksexperts, maar neemt het advies over van bokspromotors die betrokken zijn bij het toernooi.

De WBSS mikt nu op een datum in september

De verdeeldheid en de meningsverschillen over de conditie van Groves hebben een aankondiging tegengehouden, maar de WBSS mikt nu op een datum in september. De O2 Arena is de locatie die wordt bekeken en binnenkort wordt een aankondiging van de WBSS verwacht. Groves versloeg Eubank Jr op punten om zijn plek in de finale te boeken, terwijl Smith in zijn halve finale tegen laatste moment invaller Nieky Holzken in de ring stond, in een partij waar Holzken het Smith knap moeilijk maakte..

Groves bouwt zijn conditie langzaam aan op

Smith bevestigde deze week dat hij gehoord had dat het gevecht verplaatst zou kunnen worden naar september, maar hij had ook verschillende andere data doorgekregen van de WBSS. Groves heeft aangegeven dat hij klaar zal zijn om aan het einde van de zomer te boksen, sinds februari werkt hij aan zijn herstel na de operatie aan zijn schouder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws