Wordt kickbokser Mellony Geugjes bewust genegeerd? Nieuws
Nieuws

Wordt kickbokser Mellony Geugjes bewust genegeerd?

Wordt kickbokser Mellony Geugjes bewust genegeerd?

Lange tijd

Normaliter zou men verwachten dat de voormalige kampioen, in dit geval Geugjes de kans zou krijgen om de titel te heroveren op in dit geval Kana, die de titel van Geugjes afsnoepte zo’n tien maanden geleden. Maar niets van dit alles, sterker nog Kana gaat nu dus eerst de strijd aan met de Zweedse, en dan in een Super Fight.

Wordt kickbokser Mellony Geugjes bewust genegeerd?

Titel terug

Dat Geugjes het er niet bij laat zitten blijkt uit het feit dat zij via social media aangeeft graag weer de strijd aan te gaan met Kana. Zo Twitterde Geugjes: “When will the K-1 WGP give me my fight against kana? I gave her 10 months! Lets go man I want my crown back. “

Geen reactie

Tot nu toe hebben wij nog geen reactie kunnen bespeuren van de Krush organisatie op het dwingende toch vriendelijke verzoek van Geugjes. Wordt Geugjes bewust genegeerd, of durft Kana de confrontatie niet nogmaals aan en is zij bang haar titel te moeten gaan afstaan? Maar het lijkt evident dat het gevecht er moet komen en Geugjes haar kans krijgt de titel te herwinnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws