Wie durft? WBKFF zoekt Bare Knuckle vechters win maar liefst $100.000 Nieuws
Nieuws

Wie durft? WBKFF zoekt Bare Knuckle vechters win maar liefst $100.000

Wie durft? WBKFF zoekt Bare Knuckle vechters win maar liefst $100.000

Wie durft? WBKFF zoekt Bare Knuckle vechters win maar liefst $100.000

Blote vuist vechten

Het vechten met de blote vuist neemt zeer snel toe in populariteit, tot nu toe veelal in het buitenland maar het is wachten wanneer de eerste partijen in Nederland plaats zullen vinden. Voorlopig moet men dus nog even uitwijken naar het buitenland, overigens is de WBKFF niet de eerste die een oproep doet aan vechters, al eerder deed de Engelse tegenhanger BKB een oproep voor vechters. Daar reageerde een aantal Nederlandse vechters op, ook streed Mo Elawil eerder dit jaar in Engeland op een Bare Knuckle toernooi.

Durf jij het aan?

Meedoen aan dit Bare Knuckle Lichtgewicht toernooi is simpel, je kunt gewoon een mail sturen met je vechters CV (applications@wbkff.com). Wellicht een mooie kans als vechter om je zelf op de kaart te zetten, de WBKFF is de snelst groeiende Bare Knuckle organisatie en bind veel bekende vechters aan zich, veelal ex MMA vechters. Het zou dus zomaar eens kunnen dat je tegen en ex-UFC vechter komt te staan, wint en de geldprijs mee naar huis neemt. Wie durft het aan?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws