WBC stelt Gennady Golovkin en Canelo Alvarez rematch vast! Nieuws
Nieuws

WBC stelt Gennady Golovkin en Canelo Alvarez rematch vast!

WBC stelt Gennady Golovkin en Canelo Alvarez rematch vast!

De WBC wil niet wachten en wil in mei 2018 een rematch tussen Gennady Golovkin en Canelo Alvarez!

Foto: Tom Hogan / Hoganphotos / Golden Boy Promotions
Foto: Tom Hogan / Hoganphotos / Golden Boy Promotions

Hoewel de vertegenwoordigers van de middengewicht wereldkampioen Gennady Golovkin en Canelo Alvarez al gesprekken hebben gevoerd voor een rematch, stelde de WBC maandag er een vast op zijn 55e jaarlijkse conventie in Baku, Azerbeidzjan.

Golovkin behield zijn titel voor de 19e keer, en is dichtbij om het divisie record van Bernard Hopkins van 20 te verbreken. Toen hij en Alvarez op 16 september in Las Vegas in de T-Mobile Arena in een van de grootste gevechten van het jaar tegen over elkaar stonden.

Golovkin had moeten winnen

De meeste vonden dat Golovkin de winst verdiende, en hoewel rechter Dave Moretti het 115-113 in zijn voordeel scoorde, had Don Trella het 114-114 en Adalaide Byrd had een universele kritiek scorecard van 118-110 voor Alvarez, die zelfs zei dat hij niet wist hoe dat kon.

Gomez en Tom Loeffler, Golovkin's promotor, hebben sinds kort na het eerste gevecht over de rematch gepraat. De rematch, als het gefinaliseerd is, vindt plaats op 5 mei - Cinco de Mayo - op een nader te bepalen locatie. Loeffler, die de conventie bijwoonde, zei ook dat de rematch zou moeten worden gemaakt en was blij met het mandaat van de WBC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws