Voorspelling rematch Canelo vs GGG, wat zeggen de experts? Nieuws
Nieuws

Voorspelling rematch Canelo vs GGG, wat zeggen de experts?

Voorspelling rematch Canelo vs GGG, wat zeggen de experts?

Voorspelling rematch Canelo vs GGG, wat zeggen de experts?

Schorsing

Een eerdere rematch tussen beide middelgewichten zou al plaatsvinden in mei van dit jaar, maar Canelo kwam niet positief door de dopingtest en werd 6 maanden geschorst. Canelo trok zich terug van de wedstrijd tegen GGG maar onderhandelde een rematch in september, zodra zijn schorsing is afgelopen. Beide boksers stonden eerder tegenover elkaar maar die partij was onbeslist.

Beide vechters hebben een reputatie hoog te houden. Titelhouder GGG zal zijn riem voor de 21ste keer verdedigen en Canelo heeft geen enkel gevecht verloren sinds hij in september 2013 vocht en verloor van Floyd Mayweather.

Speculeren

Zoals bij de meeste partijen wordt er van te voren flink gespeculeerd en deze partij is daarop geen uitzondering. Boksjournalist Declan Taylor is van mening dat Canelo gaat winnen op punten. Dat schrijft Boxingnewsonline. In het eerste gevecht kwam Canelo langzaam op gang en het zou zo maar eens kunnen dat Canelo in de rematch verder gaat waarmee hij bezig was. Bokstrainer Joe Gallagher denkt ook dat Canelo zal winnen, juist omdat hij zelfverzekerder zal zijn. HIj klan niet zich niet voorstellen dat GGG van hem kan winnen.

Oud middelgewicht wereldkampioen Daren Baker deelt de mening van Taylor niet. Hij heeft een zwak voor Canelo maar wil dat GGG wint omdat Canelo te weinig door combineert. Ook voormalig tegenstander van GGG, Matthew Macklin vindt Golovkin het vorige gevecht had gewonnen en dat Canelo nog beter moet vechten om de kracht van GGG te evenaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws