Voetbal het geheim achter Muay Thai legende Buakaw Banchamek Nieuws
Nieuws

Voetbal het geheim achter Muay Thai legende Buakaw Banchamek

Voetbal het geheim achter Muay Thai legende Buakaw Banchamek

Lekker tegen elkaar trappen

De video toont de voormalige vier-divisie Lumpinee Boxing Stadium-kampioen, Saenchai schopt de bal weg, die vervolgens landt op de rug van Buakaw. De meester van de cartwheel-kick begint probeert het nogmaals, maar deze keer schopt de laatste, de tweevoudige K-1 World Max-winnaar, hem in de borst. Saenchai valt, terwijl de voormalige WKN World Super Lightweight-kampioen Sudsakorn de bal oppakt en deze naar hem terug gooit.

De video werd ook gepost op Twitter door een fan. "Muay Thai-legendes Saenchai en Buakaw tonen hun voetbalvaardigheden", zegt het bijschrift. Bovendien suggereert een van de opmerkingen dat "dat voetbal het geheim is dat ze zo hard trappen".

Kunst van Acht Ledematen

Saenchai, Buakaw en Sudsakorn zijn misschien wel de meest beroemde Muay Thai vechters aller tijden, naast de winnaar van de Contender Asia (2008) Yodsanklai Fairtex. Bij de vele gelegenheden vochten ze schouder aan schouder tijdens de "Thai Fight" evenementen in Thailand en Europa, en trachtten ze de wereld de authentieke "Kunst van Acht Ledematen", Muay Thai, te demonstreren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws