Wladimir Klitschko: Ik was seconden verwijderd van een rematch met Anthony Joshua Nieuws
Nieuws

Wladimir Klitschko: Ik was seconden verwijderd van een rematch met Anthony Joshua

Wladimir Klitschko: Ik was seconden verwijderd van een rematch met Anthony Joshua

Het heeft weinig gescheeld of Wladimir Klitschko had ja gezegd tegen een rematch met Anthony Joshua!

"Ik ben dol op boksen, ik ben dol op zijn fans, zijn uitdagingen en levenskansen", zei Klitschko over een rematch tegen Joshua". Ik zit deze keer eerste rang". Echter had een rematch realiteit kunnen zijn tussen Klitschko en Joshua, en dan had twitter totaal ontploft zo zegt hij zelf.

Wladimir Klitschko: Ik was seconden verwijderd van een rematch met Anthony Joshua

Wladimir Klitschko had bericht over een rematch al klaar staan om te verzenden

Het bericht die Wladmir Klitschko had uitgeschreven in concept en had opgeslagen op zijn telefoon, was enkele seconden verwijderd van het verzenden via sociale media, naar de miljoenen boksliefhebbers die gretig wachtten op een herkansing van zijn titanengevecht met Anthony Joshua. Alleen het kwam nooit. In plaats daarvan koos de onttroonde koning van zwaargewicht boksen voor een andere boodschap; een bevestiging van zijn afscheid van de ring. Die middag op 2 augustus liet hij beide aankondigingen opstellen en klaar zetten om te verzenden, wachtend tot de allerlaatste seconde voordat hij de grootste keuze van zijn carrière maakte.

Slapeloze nachten

De beslissing kwam na bijna 100 dagen contemplatie, veel van die vergezeld door slapeloze nachten. De prikkel om door te gaan was enorm; de rematch met Joshua zou alle prestige en financiële beloningen beloven die een supergevecht in Las Vegas met zich meebrengt, om nog maar te zwijgen over de mogelijkheid om drievoudig wereldkampioen te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws