VIDEO | Prof boksers vallen elkaar aan, het lijkt wel oorlog in Belfast! Nieuws
Nieuws

VIDEO | Prof boksers vallen elkaar aan, het lijkt wel oorlog in Belfast!

VIDEO | Prof boksers vallen elkaar aan, het lijkt wel oorlog in Belfast!

Op de vlucht

Filmpjes van het incident duiken her en der op vi social media, het incident plaats in Nando's, een restaurant in Belfast. Saunders en Wilder zagen elkaar in dat restaurant en leken normaal met elkaar om te gaan totdat Saunders later voedsel gooide richting de zwaargewicht-kampioen en wegrende. een van de aanwezigen in het restaurant melde "wat een gekken het lijkt wel oorlog in Belfast."

Nu is men in Belfast na de jarenlange strijd tussen de protestanten en katholiek wel wat gewend, maar een kip als wapen? Op de video geposte video's ziet men een man, vermoedelijk Saunders, die het restaurant uit vlucht. Twee mensen die bij Wilder waren, zette vervolgens de achtervolging in, men zegt twee bodyguards van Wilder. Het is niet duidelijk of Wilder of een van zijn vrienden Saunders hebben ingehaald toen ze Nando's verlieten.

Opgezet spel

Saunders de WBO-kampioen middengewicht, is een goede vriend van Tyson Fury. Wilder, die de zwaargewicht titel van de WBC bezit, is in Belfast om Fury tegen Francesco Pianeta te zien vechten op zaterdagavond in Windsor Park. Als de zwaar begunstigde Fury (26-0, 19 KOs) wint van Pianeta (35-4-1, 20 KOs), een linkshandige van Italië, wordt de voormalige IBF / IBO / WBA / WBO-kampioen verwacht Wilder in november uit te dagen in Las Vegas. Wilder maakt zaterdagavond deel uit van het uitzendploeg van BT Sport en zal de ring betreden om Fury uit te dagen als deze de bokswedstrijd wint, wat er natuurlijk alle schijn van heeft.

Welkom in de showwereld om het boksen heen, het hoort er nu eenmaal bij, een opstootje links of rechts alles voor de media denkt men dan maar. Wij excuseren ons alvast voor de cynische ondertoon in dit geheel, maar een glimlach kan men niet ontgaan als men de satire van het geheel bekijkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws