VIDEO: MMA vechter met één hand wil bij de UFC kooi in! Nieuws
Nieuws

VIDEO: MMA vechter met één hand wil bij de UFC kooi in!

VIDEO: MMA vechter met één hand wil bij de UFC kooi in!

MMA vechter Nick Newell, als de UFC vrouwen laat vechten kunnen zij mij ook accepteren!

"Ik ben een van de beste vechters ter wereld en ik behoor in de UFC", zei Newell nadat zijn partij tegen Sonny Luque op LFA 35 won in Houston. "Dat is het en niet minder. Ik gaf hen 14 redenen waarom ik in de UFC thuishoor. Ik ben een van de beste vechters ter wereld en ik heb het 14 keer bewezen met de door mij gewonnen partijen. Op zich normale taal van een stoere MMA vechter, of is er meer aan de hand? Het antwoord daarop is ja, Newell heeft maar één hand maar staat zijn mannetje in de kooi.

Zware strijd om in de UFC te komen

Newell heeft zijn zinnen gezet op de UFC, en vergelijkt zijn strijd met die van vrouwelijke vechters zoals Ronda Rousey en ander dames die hun weg de UFC in hebben moeten vechten. Newell zegt meer dan klaar te zijn om in de UFC zijn kracht te laten zien, dat hij mee en hand heeft doet er volgens hem niet toe. Oordeel zelf en kijk of je vindt dat Newell een plek verdiend in de UFC in bovenstaande video. Wel even door scrollen tot 2:52.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws