VIDEO | MMA vechter krijgt hartaanval maar vecht door Nieuws
Nieuws

VIDEO | MMA vechter krijgt hartaanval maar vecht door

VIDEO | MMA vechter krijgt hartaanval maar vecht door

Zogenaamde "Journeyman" vechters

De zwaargewicht titel werd verdedigd gisteren 30 juni terwijl Johnathan Ivey en Travis Fulton elkaar ontmoeten. Het paar heeft gecombineerd een verbluffende aantal van 415 gevechten op hun naam staan. Beiden staan overigens bekend als zogenaamde "journeyman" vechters, voor wie niet weet wat dit betekent, journeyman zijn vechters, vaak aan het eind van hun carrière waar jonge talenten hun kunnen op uit proberen. Ook fungeren dit soort vechters vaak als laatste minuut vervangers voor eventuele uitvallers op toernooien.

Dan maar een hartaanval faken

Het "leglock monster" Ivey veroverde de titel in augustus 2017 met een overwinning op Jordan Mitchell. Ivey heeft een legendarische carrière achter de rug en die letterlijk tegen bijna iedereen heeft gevochten in de kooi. Hij zou aanvankelijk met Shonie Carter de kooi in gaan maar deze werd vervangen door Travis Fulton. Echter gaf deze Ivey flinke tegenstand dat de laatste besloot een apart wapen in te zetten namelijk de "nep hartaanval methode".

Ook Fulton heeft een lange staat van dienst

Als je dacht dat het CV van Ivey lang en krachtig was, Travis Fulton vecht ook al 20 jaar. Zijn record staat op 253-54-10. Hij heeft overal gevochten vanaf de UFC tot evenementen in Duitsland en wereldwijd. Hij heeft te maken gehad met legendes zoals Travis Wiuff, Joe Riggs, Forrest Griffin en meer. Zijn laatste gevecht voor Ivey was in november 2017 in Slowakije.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws