VIDEO: Klappen vallen bij weging Ian McCall en Manel Kape Nieuws
Nieuws

VIDEO: Klappen vallen bij weging Ian McCall en Manel Kape

VIDEO: Klappen vallen bij weging Ian McCall en Manel Kape

Soms kunnen vechters niet wachten om hun krachten te meten in de ring, dan is de weging het ideale moment om een klap uit te delen!

Exact dat gebeurde op de weging vandaag tussen Ian McCall en Manel Kape, die morgen tegenover elkaar staan in Japan voor de Rizin World Grand-Prix. Een opstootje is altijd leuk en trekt fans aan zeggen sommige, waar anderen oordelen dat het de sport kan schaden. Hoe het ook zij wegingen blijven altijd spannend want vechters staan daar immers na maanden ophitsing dan eindelijk tegenover elkaar.

Klein tikje op het achterhoofd

Manel Kape vond het nodig om Ian McCall op het achterhoofd te tikken, deze leek verbaast maar reageerde eigenlijk direct met een Bitch Slap- achtige stoot op de wang van Manel. De aanwezige officials hadden moeten de twee kemphanen uit elkaar te houden, het zorgde natuurlijk wel voor de nodige sensatie en is wellicht de opmaat voor het gevecht.

Rizin World Grand-Prix

In december 2015 organiseerde de Rizin Fighting Federation de eerste Rizin World Grand-Prix, een tweedelig toernooi van 100 kg om 'de beste vechter ter wereld' te vinden. Het toernooi werd gehouden in de loop van twee evenementen, waarbij acht vechters deelnamen aan een openingsronde en de vier winnaars twee dagen later terugkeerden voor de finale. De tweede ronde van het toernooi werd uitgezonden in de Verenigde Staten en liet zien hoe de Amerikaanse vechter Muhammed Lawal het toernooi won door Brett McDermott, Teodoras Aukstuolis en Jiri Prochazka te verslaan tijdens het tweedaagse evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws