VIDEO | GLORY 56; Nederlandse kickboksers tonen knockout power! Nieuws
Nieuws

VIDEO | GLORY 56; Nederlandse kickboksers tonen knockout power!

VIDEO | GLORY 56; Nederlandse kickboksers tonen knockout power!

Knockout

D'Angelo Marshall had het al voorspelt, zijn partij zou niet al te lang duren tegen Antonio Dvorak en beloofde vooraf al een KO. Daar was geen woord van gelogen. Op afstand vechtende en met een duidelijk plan bleef D'Angelo zijn tegenstander voor. Echter met een uppercut van D'Angelo merkte Antonio gelijk de krant van de lange D'Angelo, Antonio gaat op de knieën krijgt acht tellen maar kan niet meer verder, een mooie overwinning van Marshall. Gisteren kregen wij via een bron al te horen dat de volgende tegenstander van Marshall Jamal Ben Saddik zal zijn, als hij deze partij weet te winnen wil Marshall The King of kickboxing Rico Verhoeven uitdagen. Dit was overigens de 10e KO overwinning voor Marshall.

Oostzaan Power

Van Mike's Gym stond Serhii Adamchuk in de ring tegen de immer gevaarlijke Anvar Boynazarov. Adamchuk die bekend staat om zijn speciale achterwaartse trap techniek met een koprol kreeg geen kans deze uit te voeren. Echter domineerde hij de partij in zijn geheel, beide vechters zijn snel en het gevaar zit in een klein hoekje. Adamchuk wist de partij op zijn naam te zetten en zal naar alle waarschijnlijkheid de volgende tegenstander zijn van Robin van Roosmalen.

Wilnis verliest

Geen winst helaas voor Jason Wilnis tegen Simon Marcus, daar waar tijdens de weging de vechters elkaar al in de spreekwoordelijke haren vlogen kon Wilnis de winst niet verzilveren. De partij ging hard tegen hard met een flinke trap van Marcus in het gezicht van Wilnis die even zijn bitje verloor, ook een aantal trappen op het lichaam van Wilnis kwamen hard aan. Wilnis deed zijn best en bet door maar verliest de partij op punten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws