VIDEO: Fabricio Werdum gebruikt klapstoel tegen Alexander Volkov Nieuws
Nieuws

VIDEO: Fabricio Werdum gebruikt klapstoel tegen Alexander Volkov

VIDEO: Fabricio Werdum gebruikt klapstoel tegen Alexander Volkov

Wat Melvin Manhoef kan moet ik ook kunnen zal Fabricio Werdum hebben gedacht!

Een goed voorbeeld doet volgen moet Fabricio Werdum hebben gedacht, toen hij gisteren tegenover zijn boomlange tegenstander Alexander Volkov stond bij het staredown moment van UFC Londen. Vandaag staan de twee tegenover elkaar in de kooi tijdens het UFC London evenement. Volkov die voor de Nederlandse MMA fans geen onbekende is, hij versloeg Stefan Struve tijdens UFC Rotterdam in september 2017.

Fabricio Werdum doet een "Melvin Manhoef"

Waar kennen wij dit ook alweer van, twee vechters die verschillen in lengte en waar de een de ander even wil overklassen, juist de staredown tussen Melvin Manhoef en Remy Bonjasky voor hun laatste gevecht op het WFL gala. Even kort dreigend maar met een glimlach op zijn mond pakte Werdum de klapstoel die hij mee het podium op had genomen, nam een houding aan of hij Volkov alvast KO wilde meppen maar bedacht zich. In plaats daarvan klapte hij de stoel uit klom erop en keek neer op Volkov, die er de humor wel van kon inzien. Nu vanavond eens kijken wie er glimlachend de kooi uitkomt. Bij wie staat u in de hoek?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws