VIDEO: Conor McGregor krijgt waarschuwing voor anti homo uitlatingen! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Conor McGregor krijgt waarschuwing voor anti homo uitlatingen!

VIDEO: Conor McGregor krijgt waarschuwing voor anti homo uitlatingen!

Conor McGregor werd backstage gefilmd terwijl hij anti homo uitlatingen deed bij UFC Gdansk.

UFC lichtgewicht kampioen, en verreweg de grootste ster van de organisatie, Conor McGregor, werd meerdere malen op de camera vastgelegd terwijl hij "anti homo" taal scandeerde over Andre Filli de tegenstander van zijn teamgenoot Artem Lobov die hij vanuit de zaal ondersteunde.

McGregor gewaarschuwd om zichzelf te beperken in zijn uitlatingen

De UFC lichtgewicht kampioen was door zijn verschijning op het evenement kleurrijk, tot het punt waar hij werd gewaarschuwd om zichzelf te beperken in zijn "haat" uitlatingen door scheidsrechter Marc Goddard. Later troost McGregor Lobov toen zij backstage liepen, en daar werd hij gevangen op camera terwijl hij zijn herhaalde homofobische uitspraken deed.

Iedereen weet dat hij een "homo" is

De beelden werden kort na Lobov's verlies (unanieme beslissing) aan mede-UFC veergewicht Andre Fili opgenomen. In het beeldmateriaal is McGregor met een arm om zijn teamgenoot te zien, waarbij hij de tactiek van Fiji bekritiseert, alsof hij zegt: "Hij is een homo". En iedereen weet dat hij een "homo" is.

Video snel verwijderd door de UFC

De beelden werden oorspronkelijk geupload naar het UFC Europe Twitter account, maar werden snel snel verwijderd. Echter doken deze later op Youtube weer op. De UFC heeft nog geen commentaar op de uitlatingen van McGregor gegeven, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat hij hiervoor een monetaire straf zal ondervinden als eerder incidenten die vergelijkbaar zijn met deze.

Fabricio Werdum al eerder door de UFC op zijn plek gezet

UFC zwaargewicht Fabricio Werdum heeft eerder deze maand dezelfde taal gebruikt om daarna een ​​schijnbaar halfhartige verontschuldiging te doen. De UFC van zijn kant veroordeelde zijn taal en verklaarde dat het een inbreuk was op hun gedragsbeleid voor atleten.

Met de kritiek die McGregor ontvangen heeft na deze ongelukkige gebeurtenis, is het de moeite waard om in gedachten te houden dat de Ier publiekelijk gelijkwaardigheid in zijn land heeft gesteund. In feite speelde McGregor een rol in het legaliseren van homo huwelijken in zijn geboorteland Ierland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws