VIDEO | Brute vechtpartij tussen fans tijdens UFC Fight Night Atlantic City Nieuws
Nieuws

VIDEO | Brute vechtpartij tussen fans tijdens UFC Fight Night Atlantic City

VIDEO | Brute vechtpartij tussen fans tijdens UFC Fight Night Atlantic City

UFC Hooligans of teleurgestelde fans

Via social media lekte er beelden naar buiten van vechtende fans op de tribune, deze bleken meegereisde fans van de uit Wales afkomstige MMA-vechter Brett Johns te zijn, die het naar verluidt aan de stok kregen met de fans van Aljamain Sterling. Eerst gebroederlijk gezeten naast elkaar op de tribune, brak om nog onbekende redenen een chaotisch gevecht uit. Enkele lieten de term UFC Hooligans al vallen, wat niet echt reëel is, want over het algemeen gebeurt dit niet.

Bange fans verlieten het event

Via diverse reacties op de post van de video is te lezen dat fans de hoofdpartijen van het tot de nok toe gevulde evenement niet wilden afwachten door de uitbraak van geweld. Brett Johns die de bijnaam “the Pikey” draagt (Pikey is een Engelse aanduiding voor woonwagenbewoners), heeft nog niet gereageerd op het incident nog zijn manager of team.

Heeft dit incident nog een staartje?

Wat de verdere gevolgen zijn is ook niet duidelijk, over het algemeen komt een uitbraak van geweld bij UFC vechtsport evenementen van deze omvang niet vaak voor. Dat het een smet geworpen heeft op de avond is welhaast zeker en zeer te betreuren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws