VIDEO| Bokskampioen Joe Saunders zwaar onder vuur na opduiken heftig filmpje Nieuws
Nieuws

VIDEO| Bokskampioen Joe Saunders zwaar onder vuur na opduiken heftig filmpje

VIDEO| Bokskampioen Joe Saunders zwaar onder vuur na opduiken heftig filmpje

Drugsverslaafd

Saunders werd namelijk gesnapt met het aanbieden van crack aan een drugsverslaafde vrouw. WBN meldt dat Saunders flink in de problemen is geraakt met de British Boxing Board of Control, nadat een video van hem online werd gepost waarin Saunders crack aanbood aan een verslaafde vrouw in ruil voor seksuele gunsten voor zijn vriend.

Pedofiel

Nadat ze haar een minuut aan de praat hadden gehouden, dwong Saunders de vrouw om een willekeurige voorbijganger te slaan die Saunders ervan beschuldigde een pedofiel te zijn. Billy Joe Saunders heeft een reputatie voor ruw gedrag en dit laatste voorval zou niets anders moeten doen dan dat beeld van hem versterken.

De video veroorzaakte nogal wat verontwaardiging, en nu is Saunders door de BBBoC gesommeerd zich om te verantwoorden op een wangedrag. Bovendien meldt The Daily Mail ook dat de lokale politie nu een onderzoek start, omdat een aantal misdrijven volledig in de video te zien was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws