VIDEO | Benny Adegbuyi verhoogt boks record met snelle knockout Nieuws
Nieuws

VIDEO | Benny Adegbuyi verhoogt boks record met snelle knockout

VIDEO | Benny Adegbuyi verhoogt boks record met snelle knockout

Imponerende Adegbuyi

Adegbuyi trof zijn tegenstander met enkel goed gerichte en effectieve stoten naar het lichaam, deze zette hij op met een jab. Een linker hoek werd Lepsveridze teveel, en een rechterhoek maakte de combinatie af waardoor Lepsveridze door de knieën ging. Lepsveridze had goed last van de stoot op het lichaam en kon niet meer overeind komen, hij werd dan ook uitgeteld door de scheids. Met deze overwinning gaat Adegbuyi naar een 3-0 record in het boksen.

Benjamin Adegbuyi vs. Jamal Ben Saddik

Overigens staat Adegbuyi op 15 september aanstaande in de ring tegen Ben Saddik tijdens GLORY 58 wat gehouden wordt in de Sears Centre Arena, Amerika. Of deze partij doorgang vindt is te bezien aangezien er flink wordt gespeculeerd dat Ben Saddik wellicht een kleine twee weken later tegen Badr Hari in de Johan Cruijff Arena zal staan tijdens GLORY 59 Amsterdam. Het gebeurt wel vaker dat er last minute wijzigingen worden doorgevoerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws